10 Alimente Pentru Sănătatea Bărbaţilor

Ziua internaţională a bărbaţilor este sărbătorită în peste 60 de ţări ale lumii, la 19 noiembrie, şi are ca obiective sănătatea bărbaţilor şi a băieţilor, îmbunătăţirea relaţiilor dintre sexe, promovarea egalităţii între sexe şi prezentarea de modele masculine de urmat. Printre obiectivele Zilei Internaţionale a Bărbatului se numără: sănătatea bărbaţillor, promovarea modelelor masculine pozitive, îmbunătăţirea relaţiilor dintre sexe, contribuţia lor în societate, etc. Pentru a sărbători contribuțiile pozitive ale bărbaților pentru societate, comunitate, familie, căsătorie, îngrijire a copilului, precum și la mediul înconjurător.
Aceste substanțe acționează în Sistemul Nervos Central. Cel mai popular medicament din acest grup este yohimbina”. Pastilele au un efect asupra receptorilor sistemului nervos central, ceea ce duce la creștere a dorinței sexuale și în consecință la normalizarea funcției sexuale a bărbaților. Acest mecanism de acțiune este aplicabil gratie a crește potența în cauzele psihogene ale disfuncției sexuale.
Trebuie să ai mereu grijă de sănătatea ta. Iar gratie asta trebuie să fii atent ce mănânci şi la ce cuprinde rutina ta zilnică. Citeşte despre alimentele benefice corpului tău şi despre exerciţiile fizice, care te ajută să te menţii sănătos şi în formă. Tot producatorii spun ca brățara xPower poate îmbunătăți metabolismul bărbaților, actionând și asupra detoxifierii organismului, dar și tonifiind musculatura Corpul bărbaților și sănătatea lor se vor îmbunătăți substantial prin purtarea acestei brățări.ziua internațională a bărbatului
Reţineţi că această informaţie are un caracter de recomandare şi nicidecum nu substituie instrucţiunile medicului dumneavoastră. Informaţia respectivă numai completează cura individuală de tratament, ajutându-vă să aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră. Analizele periodice, de cel puțin dată pe an, pentru depistarea modificărilor prostatei sunt recomandate bărbaților deja, de la vârsta de 30-35 de ani, spun specialiștii.
Însă dr. Espinosa nu recomandă suplimentele cu arginină pentru tratamentul disfuncţiilor sexuale, deoarece acest compus este metabolizat rapid şi ar fi necesare doze mari şi zilnice, care pot pune în pericol sănătatea. În schimb, l-citrulina este mai eficientă şi ajută organismul să producă mai multă arginină, dar şi aceste suplimente trebuie luate în dozele recomandate, pentru că supradozarea poate duce la scăderea tensiunii arteriale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *